Szeretettel köszöntjük!

 

Könyveljünk és Adózzunk együtt 2019-től ! 

Kérje szegedi könyvelőirodánk ajánlatát, és

legyen az ügyfelünk!

 

A  FRAME Könyvelő és Adótanácsadó Iroda 1991.óta Szeged és Csongrád megye egyik vezető könyvelő cége.  

Nevünk az igényes ügyfél és igényes szolgáltató találkozását jelző, minőségi márkanévként ismert az adóhivatal berkeiben is annak köszönhetően, hogy az ügyfeleinknél lefolytatott ellenőrzések szabálytalanságot még nem találtak.

4 féle szolgáltatáscsomagot kínálunk ügyfeleinknek:

  • Prémium kategóriájú FRAME - Plusz könyvelés csomagunkat az extrákat kedvelő, legigényesebb ügyfeleinknek ajánljuk!    
  • A KBA - Alapcsomag (Könyvelés + Bér + Adó) a könyvelőirodák általános alapszolgáltatásait tartalmazza a fokozottan költségérzékeny vállalkozások számára.    
  • Az Onlinekönyvelés - Távkönyvelés csomag    a legegyszerűbb, legkényelmesebb ügyintézést biztosítja Önnek, szakszerű, ugyanakkor idő - és pénzkímélő.   
  • Főkönyvelés csomagunkat azoknak ajánljuk, akik a bizonylatok kontírozását és rögzítését saját székhelyükön kívánják megoldani, a főkönyvelői feladatokat viszont - költségcsökkentési, felelősség-kiszervezési vagy más okból - külső könyvelőirodára kívánják bízni.

A kérdés csupán az, melyik felel meg jobban igényeinek és pénzügyi lehetőségeinek!  A választás az Öné!

Büszkék vagyunk hűséges ügyfeleinkre, akik az ország távolabbi pontjairól is bizalmat szavaztak nekünk. Büszkék vagyunk hűséges munkatársainkra. S végül büszkék vagyunk arra, hogy 20 év elteltével is sikerült megőriznünk a szakszerű és minőségi munka prioritását az elsődlegesen nyereségelvű mennyiségi növekedéssel szemben.

Nos, ha úgy érzi, hasznára válhatunk Önnek is, szeretettel várjuk ügyfeleink körében. További információkért látogasson el cégünk weboldalára ! Ha árainkra és akcióinkra kíváncsi, kattintson ide!

 

Könyveljünk és Adózzunk együtt 2019-től ! 

Kérje szegedi könyvelőirodánk ajánlatát, és

legyen az ügyfelünk!


 

dr. Koncz Andrea

és a FRAME- CSAPAT

keresés