JOGNYILATKOZATOK

 

    Kedves Látogató!

 

Az ADÓAKNÁK weboldal használatára az itt leírt jognyilatkozatokban foglaltak valamint a mindenkor hatályos jogszabályok érvényesek.  A portál tartalmához való hozzáféréssel egyidejűleg Ön tudomásul veszi, s magára nézve kötelezőnek tekinti a következőket:

 

  Szerzői jog és felhasználás  

Az ADÓAKNÁK weboldal tartalmának (szöveg, képek, animáció stb.) szerzői joga a FRAME Könyvelő és Adótanácsadó Iroda Kft-t illeti, kivéve azokat a tartalmakat, ahol forrásként más szerző van feltüntetve.

A honlapon elhelyezett publikációk tartalma kizárólag a forrás megjelölésével és az ADÓAKNÁK.hu weboldalra mutató link elhelyezésével idézhető és használható fel. Az egyes publikációk teljes vagy részleges másodlagos közlésére kizárólag a publikáció megjelenési dátumának feltüntetésével van lehetőség.

A portál tartalmi és formai alkotórészei nem változtathatók meg, és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

 

Felelősség

Az ADÓAKNÁK honlapon található publikációk a megjelenés időpontjában hatályos jogszabályokon alapulnak. Utólagos jogszabályváltozás esetén részben vagy egészben érvényüket vesztik.

A publikációk tájékoztató jellegűek, a FRAME Könyvelő és Adótanácsadó Iroda Kft  adótanácsadási tevékenységet kizárólag konkrét esetekben és a konkrét tényállás ismeretében végez.

A hivatkozott honlapok tartalmáért a weboldal tulajdonosa/üzemeltetője tartozik felelősséggel!

 

Adatvédelem és hozzáférés biztosítása

A portál egyes részeit  az azonosításra szolgáló információk megadása után tudja megtekinteni. A regisztrációval egyidejűleg Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatait cégünk - azonosítás és hírlevél-küldés céljából - nyilvántartsa. A megadott adatokat a portál üzemeltetője a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően kezeli.

 

Linkek elhelyezése

A FRAME Könyvelő és Adótanácsadó Iroda Kft előzetesen hozzájárul ahhoz, hogy Ön – az üzemeltető egyidejű értesítése mellett  - más weboldalakon az ADÓAKNÁK portálra rámutató linket helyezzen el.  Az értesítést ide küldje: porta@introweb.hu .  A FRAME Kft fenntartja ugyanakkor azt a jogot, hogy a link törlését kezdeményezze, amennyiben a hivatkozó portál alkalmas arra, hogy a FRAME Könyvelő és Adótanácsadó Iroda Kft üzleti érdekeit és jó hírnevét sértse vagy veszélyeztesse. Ez esetben a hivatkozást a törlési kérelem beérkezését követően haladéktalanul meg kell szűntetni.

 

 

 

 

 

keresés